Teniu problemes per obrir les activitats?

He detectat que el navegador Explorer té força problemes per obrir moltes de les activitats d'aquest web angles365, per això us recomano instal·lar el navegador Mozilla Firefox, més conegut per Firefox. Les raons són diverses, entre elles que evita molts d'aquests problemes a l'hora d'obrir les activitats, que evita que s'obrin finestres que no hem demanat (pop ups) i que si anem a les seves opcions, ens permet netejar l'ordinador de galetes (cookies), pàgines que s'incorporen a favorites sense haver-les demanat, neteja tots els fitxers temporals i moltes altres coses, com per exemple que és molt més difícil que ens entrin els virus per internet.

La instal·lació és molt fàcil:
A. Baixeu-vos el fitxer d'aquí si teniu Windows com a sistema operatiu:

Per altres sistemes operatius i lleng√ľes aneu a:

Atención: La traducción automática de la página traduce también el anterior enlace.

B. Instal·leu-lo a l'ordinador seguint les instruccions.

C. Un cop l'instal·leu i obriu angles365.com us pot demanar de baixar-vos el plug-in pels fitxers flash. Aquesta instal·lació és molt ràpida i senzilla.
(Abans de baixar-lo, tingueu present desmarcar l'opció de baixar-vos el McAfee antivirus).

Us asseguro que no voldreu tornar a l'Explorer i que no tindreu problemes a l'hora d'obrir les activitats.

Vull obrir les activitats amb el Firefox i no puc.Hi ha algunes activitats que, tot i usar el Firefox, no s'obren a la primera.

El procés per obrir-les també és molt fàcil: A la finestra que ens mostra l'error, només cal clicar amb el ratolí damunt de l'adreça de l'activitat i tocar la tecla "Return" o "Intro" i l'activitat s'obrirà quan s'acabi de carregar.

Penseu que hi ha activitats que triguen una mica en baixar perquè tenen dos o més megues o perquè el servidor és lent.